Dijitaldev

Satış Yönetimi

Satış Yönetmeni!
Teklif aşamasından teslimata hatta satış sonrasına kadar tüm süreçleri takip edebilir. Maliyet analizlerini, Maliyetti arttıran noktaları hızlıca belirleyebilir ve önlem alabilirsiniz. DijitalDev kullanıcı dostu arayüzü ile süreçlere ek yük bindirmeyen Bulut tabanlı kolay ve esnek altyapısıyla hazır çözümler sunar.

Üretim Modülünde en güçlü etken süreçlerin canlı takibi’dir. Teklif sürecinden başlayarak ürün ekipman/aksesuar alımları ve tedarikçi yönetimi ile tümleşik olarak sürecin yönetimi DijitalDev Üretim Modülü üzerinde sağlanmaktadır.

 

   

Mobil Müşteri Yönetimi
Mobil uygulamalar ve bildirimler üzerindeen en iyi teklifi verebilir, en iyi tedarikçileinizle projelerinizi organize edebebilirsiniz.DijitalDev Yönetici elementleri güncel istatistikleri ister web, ister mail ister mobil ortamda anlık olarak görüntüleyebilirsiniz. Denetimler sonucunda ortaya çıkan uygunsuzlukları platform üzerinde takip edip gerekli önlemlerin alınması talebini iletebilirsiniz. Dilerseniz Bildirim modülü ile tüm kullanıcılara aynı anda bildirim gönderebilirsiniz.

   

Mobil Uygulamalar


Çoklu Dil Seçeneği


KVKK’ya Uygun


Bulut Teknoloji


Video Eğitim


Doğaya Duyarlı