Dijitaldev

İstatiksel Yönetim

Verilerle Yönetim
DijitalDev uluslararası yönetim deneyimlerini platform altında sunmaktadır. Tümleşik panelleri ile maksimum verimli çalışma, maksimum iş güvenliği sağlamakla beraber planlanmayan devamsızlıklar ve benzeri üretimi aksatabilecek etkenlerin de takibini yapar ve size düzenli olarak grafiklerle raporlar.

DijitalDev Denetim’den Tedarikçi Yönetimine, Müşteri Yönetiminden, Çalışan Memnuniyet anketlerine kadar birçok modülünde istatistiklerle değerlendirmeler gerçekleştirir. Personel Performans Değerlendirme gibi özel modüllerde ise puanlama ve değerlendirme süreçleri tümü ile yöneticiler tarafından hazırlanabilir ve değerlendirilebilir altyapıya sahiptir.

DijitalDev deneyimli ekibi ile dilediğiniz modüllerle ilgili size özgü yönetim araçlarını optimum verimlilikle kullanmanıza katkı sağlar. Çalışan süreçlerinden, Üretim süreçlerinden ve Müşteri/Tedarikçi memnuniyet süreçlerine kolaylıkla veri toplanmasına katkı sağlar.

Çoklu Platform
Güncel teknolojileri işinize entegre ediyoruz. DijitalDev Yönetici elementleri güncel istatistikleri ister web, ister mail ister mobil ortamda anlık olarak görüntüleyebilirsiniz. Denetimler sonucunda ortaya çıkan uygunsuzlukları platform üzerinde takip edip gerekli önlemlerin alınması talebini iletebilirsiniz. Dilerseniz Bildirim modülü ile tüm kullanıcılara aynı anda bildirim gönderebilirsiniz.

   

Mobil Uygulamalar


Çoklu Dil Seçeneği


KVKK’ya Uygun


Bulut Teknoloji


Video Eğitim


Doğaya Duyarlı