Dijitaldev

Çözümler

Deneyimlerimiz, Deneyimleriniz!

DijitalDev Çözümler

DijitalDev birçok sektörde hazır kullanılabilir içerikleri, Yüksek standartlarda altyapısı ve bulut teknolojisi ile üretiminize hız katar.

İSG Yönetimi

DijitalDev İSG Modülünde; oluşabilecek Güvensiz Durum, Ramak Kala ve İş Kazası kayıtlarının detaylı şekilde girişi sağlanır. Sürecin Düzeltici İyileştirici Faliyet üzerinden takibi çalışanların RACI model üzerinden görevlendirilmesi ile gelişmeler rapor edilir. İSG Modülü hem web hem de mobil uygulama üzerinden kullanılabilir.


Dilek Şikayet Yönetimi

Dilek Şikayet prosedürlerinin tamamına uygun olarak çalışan modülde, Çalışanlar isimli yada isimsiz olarak dilek şikayet gönderebilirler. Dilek şikayet kutuları gibi kullanımların aksine Dilek şikayet modülünde oluşan her veri ayrı ayrı etiketlenerek veri tabanında kayıt edilir. Dilek Şikayet modülünden yada Çalışan temsilcilerinden gelen uygunsuzluklar gerektiğinde Düzeltici İyileştirici Faliyetler sürecine dahil olur.


KPİ Yönetimi

Çalışan döngüsü, Üretimde çalışan personel sayısı, Bantlarda oluşabilecek personel açıklarının tespiti, Dönemsel aksaklıklar, Üretim yapılan gün sayısı, Yeni başlayanların sayısı, Dilek şikayet kayıt sayıları gibi birçok istatistik kayıtlarının raporlandığı alandır.

Anket Yönetimi

Çalışan memnuniyet anketi, Çalışan temsilci anketi, Müşteri Memnuniyet Anketi, Tedarikçi Memnuniyet anketi gibi anketler kolaylıkla bu modülde oluşturulabilmekte PDF yada xlsx formatında rapor alınabilmektedir.Ayrıca birçok parametrelerin bir arada kullanılabildiği anket modülünde Kullanıcıların login olmadan da genel olarak ve hatta açık uçlu soruların yer aldığı anketler yapılabilir. Eğitim esnasında da Sunum anketi modülü ile etkileşimli anlık anketler gerçekleştirilebilmektedir.


Proje Yönetimi

Gantt Chart Proje Yönetimi ile çalışanları yetkilendirerek Proje / Alt Proje tanımlamaları ile süreç takip edilebilmektedir. Dilerseniz proje üzerinde ekleme çıkarma yaparak süreç yönetimi sağlanabilir, Dilerseniz bildirimler gönderilerek sürecin gecikmeden tamamlanması sağlanabilmektedir.


Personel Performans Değerlendirme

Dilerseniz 180 Derece Dilerseniz 360 Derece, Görev tanımı çerçevesinde DijitalDev üzerinden çalışanlar Personel Performans değerlendirme modülü ile ekip değerlendirmesi gerçekleştirebilir. Mobil uygulama üzerinden de değerlendirme sağlanabilir. Mavi Yaka yada Beyaz Yaka soru setleri ve puanlaması farklı girişi yapılabilmektedir.

Toplantı Yönetimi

DijitalDev üzerinden oluşturduğunuz toplantıların online/offline olarak organize edilmesini sağlayabilir, Düzeltici Faliyetlere aktarılmasını talep edebilirsiniz. Toplantı katılımcılarına bildirim gönderilerek, toplantı tutanakları sisteme işlenir.


Tedarik Zinciri

Tüm tedarikçilerin sisteme kayıt altına alınmasını ve etiketlenmesi DijitalDev Tedarikçi Yönetimi Modülü ile gerçekleşir. Sisteme dahil edilen tedarikçiler dahili ve harici olarak kategorize edilerek Denetimlerden üretim süreçlerine kadar sistemde tanımlanır.


Online Eğitim

Tüm çalışanlara yada tedarikçilere online yada offline eğitim takvimi oluşturarak eğitim süreçleri takip edilir. Online eğitimde dilediğiniz kadar videoyu sisteme dahil edip, sınava dahil olacak kullanıcıları tanımlayarak online sınav gerçekleştirilir. Başarılı olanlara anında PDF formatında ilgili eğitimin sertifikası oluşturulur.