Dijitaldev

Sektörler


Deneyimlerimiz, Deneyimleriniz!

DijitalDev Sektörler

DijitalDev birçok sektörde hazır kullanılabilir içerikleri, Yüksek standartlarda altyapısı ve bulut teknolojisi ile üretiminize hız katar.

Tekstil & Konfeksiyon Sektörü

DijitalDev tekliften teslime kadar Tekstil Konfeksiyon Sektörüne özgü çözümler içermektedir. Tekstil sektöründe yüksek çalışan sayısı olan şirketlerde esneklik ve başarılı altyapısıyla kullanıma uygundur. Mobil uygulamalar ile hem mavi hem de beyaz yaka kullanıcılara kolaylık sağlar.


Otomotiv Sektörü

DijitalDev Otomotiv sektörüne hem Denetim Modülü, Üretim süreçlerinin canlı online takibini sağlayan Üretim Modülü, Çalışanların, tedarikçilerin ve müşterilerin memnuniyetini ölçme ve raporlama imkanı sağlayan anket yönetimi gibi önemli modülleri ve ERP entegrasyonu ile etkin çözümler sunar.


Demir & Çelik

DijitalDev; Demir & Çelik sektörüne Üretim’den satış sonrası müşteri memnuniyetine kadar esnek ve etkin modüllere sahiptir. Sürdürülebiliirlik ve Karbon ayak izi takibi ile tüm süreçleri raporlar ve hedef takibini önemli ölçüde kolaylaştırır.

Gıda & Tarım

DijitalDev esnek, güvenli altyapısı ve mobil uygulamalar sunar. Tarladan üretime Personel verimliliği, Ürün takibi, Süreçlerin doküman yönetimi ve bu süreçlerin bildirimlerle başarılı ve etkin şekilde tamamlanmasına önemli katkı sağlar.


Perakende

20’den fazla modülü ile Perakende sektörünün ihtiyacı olan mobiliteyi, Geniş İK yelpazesiyle çalışanların motivasyonlarını arttırmaya katkı sağlar. Ayrıca müşteri memnuniyet anketleri ve dilek şikayet modülü ile süreci en verimli şekilde yönetmenizi sağlar. Tüm raporları düzenli olarak emailinizde grafiksel olarak alabilirsiniz.


Finans Sektörü

Dilek şikayet ve İK modülleri başta olmak üzere Finans Sektörüne verimlilik sağlayacak DijitalDev modülleri kullanılmaktadır. Finans Sektöründe de sürdürülebilir hizmet verimliliği ve grafik raporlarla süreç yönetimi sağlanır.